Gr9 Titaandraad ASTM B863 Dichtheid: 4,47 g per cm3 voor industrieel gebruik

Plaats van herkomst China
Merknaam CHANGSHENG
Certificering ISO9000:2015
Modelnummer GR9
Min. bestelaantal 10 kg
Prijs According to quantity
Verpakking Details De eis van cliënten
Levertijd 10 Werkdagen
Betalingscondities T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 300 ton per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Toepassing Verwarming Verschafferstaat geallieerd
Standaard ASTM B863 Materiaalkwaliteit Graad 9
Pakket Houten Dozenpakket Artikel 1 met een diameter van niet meer dan 20 mm
Categorie vormgeheugen Gebruik van visserij/glas/medisch/de industrie
Leveringsvorm In rol, op spoel, in rechte lengten Rolling proces Koude Rolling
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Gr9 Titaandraad ASTM B863 Dichtheid: 4,47 g per cm3 voor industriële doeleinden

 

Titaniumdraad van klasse 9, gewoonlijk aangeduid als Ti-3Al-2.5V-legering, is een veel voorkomend materiaal van titaniumlegeringsdraad. Het bestaat uit een legering met meer dan 90% zuiver titanium,samen met 3% aluminium en 20,5% vanadium, met superieure mechanische eigenschappen en corrosiebestendigheid.

Deze legering vertoont prijzenswaardige eigenschappen in verschillende industriële toepassingen:

 

1. Hoge sterkte: Gr9 titanium legering draad heeft een hoge treksterkte en opbrengststerkte, waardoor het geschikt is voor toepassingen die duurzaamheid vereisen.
2. lichtgewicht: titaniumdraad van graad 9 is aanzienlijk lichter dan staal, 50% zwaarder en ook bijna 60% lichter dan koper, wat bijdraagt aan het gebruik in gewichtsgevoelige omgevingen.

3. Corrosiebestendigheid: de Ti-3Al-2.5V-legering toont een indrukwekkende weerstand tegen oxiderende stoffen, zeewater en de meeste organische zuren en alkalis, waardoor het bestand is tegen harde omstandigheden.

4Vermoeidheidsbestandheid: Titaaloogdraad heeft een uitstekende vermoeidheidsbestandheid tegen wisselende belastingen en trillingen, wat gunstig is in toepassingen die onderhevig zijn aan herhaalde spanningen.

5• Machinabiliteit: Titaniumdraad is relatief gemakkelijk te bewerken, waardoor draad in verschillende vormen en maten voor specifieke doeleinden kan worden geproduceerd.

 

Specificaties voor titaniumdraad van Gr9 omvatten:

1. Smelttemperatuur: 1700~1726°C, wat wijst op hoge temperatuurstabiliteit.
2Dichtheid: 4,47 g/cm3, wat zijn lichtgewicht bevestigt.

3. Kamertemperatuur Specifieke warmtecapaciteit: 858J/(kg*K), wat zijn thermische eigenschappen weerspiegelt.

4Niet-magnetisch: deze kwaliteit is essentieel voor toepassingen waar magnetische interferentie schadelijk kan zijn.

5Oxidatiebestendigheid: De oxidatiebestendigheid van de legering stelt het in staat om temperaturen tot 316°C te weerstaan, waarbij de oppervlakte oxidatie niet meer dan 0,05 mm bedraagt bij blootstelling aan 800°C gedurende één uur.

6Corrosiebestendigheid: vergelijkbaar met dat van industrieel zuiver titanium behoudt Gr9 de inherente corrosiebestendigheid van het metaal.

 

De chemische samenstelling van titandraad van graad 9, zoals gespecificeerd in de ASTM-normen B863 voor titanium en titaniumlegeringen, is duidelijk uiteengezet in de bijgeleverde tabel.Deze specificaties zorgen voor de consistente kwaliteit en prestaties van de legering voor verschillende toepassingen.

 

Chemische samenstelling
Graad N C H Fe O Al V Ti Andere, max.
9 0.03 0.08 0.015 0.25 0.15 2.5-3.5 2.0-3.0 Bal 0.4

Mechanische eigenschappen

Mechanische eigenschappen ((>%)
Graad Trekkracht ((min) Jaardsterkte ((0,2% offset)) Verlenging ((%)
KSI MPa Min.
Ksi MPa
9 90 620 70 483 15C

 

 

Toepassingen

 

De titaniumdraad Gr9, ook wel bekend als Ti-3Al-2.5V-legering, wordt op grote schaal gebruikt in verschillende sectoren vanwege zijn uitzonderlijke mechanische eigenschappen en corrosiebestendigheid.

 

1. Luchtvaartindustrie: Binnen de luchtvaartsector is titaniumgr9 draad van cruciaal belang voor de productie van vliegtuigen en motorcomponenten.schroevenDe hoge sterkte, het lage gewicht,en superieure corrosiebestendigheid maken het een optimale materiaalkeuze voor lucht- en ruimtevaarttoepassingen waar prestaties en betrouwbaarheid van het grootste belang zijn.

 

2Sportapparatuurindustrie: De Gr9-draad wordt ook opgenomen in de sportapparatuurindustrie en helpt bij de productie van high-end fietsen, golfclubs, tennisrackets en andere sportartikelen.Het lichtgewicht van het materiaal in combinatie met zijn robuuste sterkte maakt het bijzonder geschikt voor het verbeteren van de prestaties van sportapparatuur.

 

3. Aanvullende industrieën: Naast deze sectoren vindt de Ti-3Al-2.5V-legering gebruik in diverse andere industrieën zoals automotive, marine en bouw.Het wordt gebruikt bij de productie van veren, bevestigingen, fittings en meer vanwege zijn ongeëvenaarde sterkte en uitstekende weerstand tegen corrosie.

 

Samengevat is titaniumlegeringsdraad een uiterst veelzijdig materiaal dat in tal van industrieën wordt gebruikt.en corrosiebestendigheid plaatst het als een ideaal materiaal voor gebruik in de luchtvaart, sport en talrijke andere industriële toepassingen.