Baoji City Changsheng Titanium Co.,Ltd

  • CHINA Baoji City Changsheng Titanium Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • CHINA Baoji City Changsheng Titanium Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • CHINA Baoji City Changsheng Titanium Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • CHINA Baoji City Changsheng Titanium Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • CHINA Baoji City Changsheng Titanium Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken Changsheng
Aantal werknemers >100
Jaarlijkse omzet 3000000-4000000
Opgericht Jaar 2001
Export pct 80% - 90%

Inleiding

Baoji City Changsheng Titanium Co., Ltd is geregistreerd in 2006. Geregistreerd kapitaal van 10 miljoen yuan, de rechtspersoon is Zhao Wenhua.Vóór 2006 is de fabriek gevormd als een gesmede werkplaats, niet geregistreerd.Het jaar 2006 bestond als startpunt voor Changsheng Titanium Co. De fabriek is gevestigd in het huidige No.26 Baotai Road Weibin District, Baoji City, provincie Shaanxi.De fabriek is belangrijk in smeden en zet de vorige verwerkingsmodus voort, maar de schalen zijn bijna 30 keer uitgebreid en waren op de goede weg.In 2008 slaagde het voor de ISO 9001-certificering.
In 2010 werd Baoji City Changtai Metals Trading Co., Ltd geregistreerd, met een kapitaal van een miljoen yuan.De rechtspersoon was Zhao Wenli.Het bevond zich in het huidige No.26 Baotai Road Weibin District, Baoji City, provincie Shaanxi.

Geschiedenis

image image

Dit is een oude fabriekslook.Baoji City Changsheng Titanium Co., Ltd is geregistreerd in 2006. Geregistreerd kapitaal van 10 miljoen yuan, de rechtspersoon is Zhao Wenhua.Vóór 2006 is de fabriek gevormd als een gesmede werkplaats, niet geregistreerd.Het jaar 2006 bestond als startpunt voor Changsheng Titanium Co. De fabriek is gevestigd in het huidige No.26 Baotai Road Weibin District, Baoji City, provincie Shaanxi.De fabriek is belangrijk in smeden en zet de vorige verwerkingsmodus voort, maar de schalen zijn bijna 30 keer uitgebreid en waren op de goede weg.In 2008 slaagde het voor de ISO 9001-certificering.

In 2010 werd Baoji City Changtai Metals Trading Co., Ltd geregistreerd, met een kapitaal van een miljoen yuan.De rechtspersoon was Zhao Wenli.Het bevond zich in het huidige No.26 Baotai Road Weibin District, Baoji City, provincie Shaanxi.

 

 

image image image

In 2018 werd Baoji Special Steel Titanium Industry Co., Ltd opgericht, gedeeld door Changsheng Titanium.Co.Momenteel is het de grootste buiswalserij in de omgeving.

In 2018 werd Baoji City Enst Metal Co., Ltd opgericht door Changsheng Titanium Co --- de grootste aandeelhouder.Ernest is de grootste staafwalserij in de omgeving.

image
 
image
Buiswalsmachine Panorama

 

image

Machine rechtzetten

image

Inspectie

In 2019 is Changsheng door het Northwest Research Institute alleen aangewezen om titaniumelektroden te verkopen. Dit is het eerste door de overheid gesteunde project dat Changsheng bereikte met het staatsbedrijf. Bij de promotie van titaniumanodeproducten is het bedrijf Changsheng met succes getransformeerd van een handelsonderneming tot een industriële en handelsgeïntegreerde onderneming. In hetzelfde jaar groeide de omzet van Changsheng met 30%, vertrouwend op de sterke technische sterkte van het noordwesteninstituut. Het geschatte verkoopvolume in 2020 is 30 miljoen RMB.

 

image

Bewerkte werkplaats

image

Coating workshop

 

--- Over Bedrijfsnaam ---

 

Baoji City Changsheng Titanium Co., Ltd, Changsheng is van het idioom welvaart, wat betekent dat het bedrijf voorspoedig blijft, honderd jaar succes houdt. Baoji City Changtai Metal Trading Co., Ltd., Changtai, naast de betekenis van de welvaart van het bedrijf, en ook de hoop van de vreedzame en vreedzame van de natie.

 

--- Over Logo ---

 

 

image

Het logo van Changsheng is een S bestaande uit twee C, en CS zijn de initialen van Changsheng.Van de vorm is C als onze gebogen handpalm, met twee handen die twee mensen vertegenwoordigen.Het bedrijf werd opgericht door de broers Zhao -- Zhao wenhua en Zhao wenli.De twee handen zijn nauw met elkaar verbonden om de gezamenlijke inspanningen van de twee broers te vertegenwoordigen. Naast een diepe implicatie, zijn een dergelijk ontwerp en kleurkeuze ook erg kieskeurig en esthetisch.

 

--- Over oprichters ---

 

Vóór 2001 waren de broers Zhao allemaal arbeiders van de Baoti Group, omdat hun ouders de arbeiders van Baoti waren. Na 2000, toen de algemene vorm van het land veranderde, begonnen lokale overheden arbeiders aan te moedigen om zaken te doen. Tegen deze achtergrond begonnen de broers van Zhao een nieuwe poging, de oprichting van de smeedwerkplaats, het prototype van de Changsheng Titanium Co. De oorspronkelijke werkplaats had iets meer dan 200 vierkante meter en drie arbeiders.Zhao Wenhua, de oudste, was verantwoordelijk voor werkplaatsbeheer en procescontrole. Dhr.Zhao wenli, de jongste, had de leiding over de zaken van het bedrijf. De oudste is streng en hands-on, en heeft een duidelijk idee en uitvoering van de leiding en het management van de fabriek.De jongere is extravert, goed in communicatie en handig in bedrijfsontwikkeling. Met hun gezamenlijke inspanningen hebben ze respectievelijk in 2006 en 2010 de Changsheng- en Changtai-bedrijven geregistreerd.

 

--- Over Buitenlandse Verkoop Team ---

 

Het keerpunt kwam in 2008, toen de Amerikaanse subprime-crisis een impact had op de wereldeconomie. Het bedrijf van Changsheng wordt geconfronteerd met ernstige krimp en verkeert in slechte staat. Het is echter precies deze enorme marktschok die de twee leiders ertoe bracht de positionering van het bedrijf te heroverwegen. China trad in 2001 toe tot de WTO en tegen 2008 genoten Chinese ondernemingen van de enorme dividenden die door de economische opening naar de buitenwereld. Maar het begrijpt het concept van wereldintegratie niet echt. Het was de subprime-crisis in de VS in 2008 die baoji, een afgelegen derderangsstad in het noordwesten van China, trof en het Chinese MKB het concept echt deed begrijpen van wereldwijde integratie. Om in de toekomst echt voet aan de grond te krijgen, moet het bedrijf naar het centrum van deze wereld gaan.Daarom besloten de twee leiders op een cruciaal moment voor het voortbestaan ​​van de onderneming tegen de stroom in te gaan en de bedrijfsactiviteiten van intern naar extern te verschuiven. Dit is de eerste keer dat de leiding van het bedrijf diepgaand heeft nagedacht over de toekomst van het bedrijf overlevingsfilosofie, die deze beslissende verandering heeft gevormd. Dus in 2008 begon het Changsheng-bedrijf te veranderen in buitenlandse handelsactiviteiten, afhankelijk van Alibaba.In 2010 werd Baoji City Changtai Metals Trading Co., Ltd. officieel geregistreerd.Maatschappelijk kapitaal van 1 miljoen, rechtspersoon is Mr.Zhao Wenli.Het geregistreerde adres is Baoti Road 26, Wei Bin District, Baoji City.In 2013 bereikte het aantal handelsbedrijven in één keer 10.In 2017, gezien de introductie van bedrijfstalenten, werd Xi'an Office opgericht in de hoogontwikkelde hoofdstad Xi'an.In 2019 verliet Baoji Changtai Metal Trading Company officieel de fabriek en vestigde zich in het high-end kantoorgebouw in het commerciële centrum.In dit proces werden de interne functionele organen van het ministerie van buitenlandse handel geleidelijk verbeterd en uitgebreid van de enkele zakelijke afdeling naar de multifunctionele afdelingen gescheiden van operatie, merchandiser, administratie en zaken.

 

image

Oud verkoopkantoor

image

Kantoor van vandaag

image

Hoek van buitenlands verkoopteam

image

Vergaderzaal

Dienst

OP LENGTE SNIJDEN

Op lengte gesneden spoel of folie kan worden geleverd in een breed scala aan breedtes en lengtes.Koop wat je nodig hebt, niet wat wij hebben.

Het is belangrijk voor Changsheng dat onze klanten kunnen kopen wat ze nodig hebben met betrekking tot plaat- en stripproducten.Vaak voldoet een standaard strip- of plaatproduct niet aan de wensen van onze klant.Het is misschien te groot voor hun eisen.

Changsheng biedt aangepaste breedtes en lengtes in titaniumplaten of folieproducten.Daarbij realiseren onze klanten grote kostenvoordelen omdat ze niet meer materiaal hoeven in te kopen dan ze daadwerkelijk nodig hebben.

Een van de aanbevelingen voor kostenbesparingen die we voor dit product hebben, is dat de klant ons een maat van het voltooide onderdeel geeft, zodat we een product kunnen kiezen dat is aangepast aan een of meerdere van het onderdeel.Dit correleert met het uitgeven van minder geld voor de grondstof en het genereren van minder schroot in het productieproces.Hoe meer kosteneffectieve mogelijkheden we ons klantenbestand kunnen bieden, hoe concurrerender onze klanten op hun markt kunnen zijn.

MATERIAAL

Fabricage- Changsheng is een voorraaddistributeur van titaniumproducten.

Onze primaire activiteit is de levering van titanium grondstoffen.Onze medewerkers hebben praktische ervaring in zowel precisiebewerking als fabricagewerkzaamheden.

Als u hulp nodig heeft bij uw titaniumbewerking of fabricage, verwijzen wij u door naar de beste in de branche met wie u rechtstreeks contact kunt opnemen.Aangezien de meeste van onze klanten machinewerkplaatsen of fabrikanten zijn, helpen we u graag bij het selecteren van uw titaniumfabrikant voor uw project.

TITANIUM RONDE BAR VERSUS GROUND BAR

Metaal kan in een grote verscheidenheid aan maten en vormen worden geproduceerd.Deze vormen kunnen er vaak hetzelfde uitzien – zoals pijp en buis – maar hebben heel verschillende attributen en toepassingen.

Dit geldt ook voor een aantal ronde vormen: ronde staaf en precisiegeslepen staaf.

LASER SNIJDEN

Lasersnijden: Changsheng kan lasersnijden leveren op basis van specifieke klantvereisten.

Het lasersnijden van titaniumplaten volgens de specificaties en tekeningen van de klant is een van de vele snijopties die beschikbaar zijn voor Changsheng-klanten.Wanneer de klant op zoek is naar een onderdeel met een nauwkeurige, schone, gladde, rechte rand, kan lasersnijden de optie zijn die voldoet aan de behoefte van de klant.Stuur ons gewoon uw onderdeeltekening en wij zorgen voor alle werken.

FREZEN

Frezen: Changsheng kan frezen leveren op basis van specifieke klantvereisten.

Changshengkan frezen leveren op basis van specifieke klantvereisten.Het freesproces is de geleidelijke verwijdering van een vooraf bepaalde hoeveelheid metaal van een werkstuk om een ​​ruwe freesafwerking te verkrijgen.Dit is een service met toegevoegde waarde die:Changshengklanten kan bieden.

In een poging om de interne kosten te verlagen,Changshengklanten kunnen vragen om Ti-blokken voor het frezen van afwerking.Het doel van onze klant is om een ​​product te ontvangen van:Changshengdat is gefreesd naar hun specificatie.Daarbij,Changshengheeft uiteindelijk een productieproces in de winkel van onze klant geëlimineerd.

Laat ons weten of u 6-vlaks vierkant frezen of boven-ondervlak frezen nodig hebt.

BANDZAAG SNIJDEN

Lintzaag snijden:Changshengbieden een verscheidenheid aan snijformaten gemaakt van platte freesproducten zoals blok-, spoel-, plaat- en plaat en lange producten zoals ronde, vierkante of rechthoekige knuppels en staven met behulp van precisiebandzagen.

Zaagzagen is bij ons het basiszaagproces.Onze klanten kunnen staaf, knuppel, plaat, blok, lange producten, rond en rechthoekig, op specifieke afmetingen gesneden nodig hebben.Changshengis graag tegemoet.We hebben zowel afkortzagen als plaatzagen om de grote vraag naar deze service met toegevoegde waarde aan te kunnen.Onze lintzagen kunnen elk rond, rechthoekig of vierkant product aan dat we in voorraad hebben.Changshengkan 1 stuk of 10.000 stukken snijden volgens uw lengtevereisten.Geen klus is ons te klein of te groot.Onze faciliteiten stellen ons in staat om een ​​snelle doorlooptijd van gesneden onderdelen te bieden, ongeacht het volume.

WATERSTRAAL SNIJDEN

Waterstraalsnijden - Precisie waterstraalsnijders onder hoge druk bieden producten met een bijna netvorm voor lagere grondstofkosten.Dit maakt ook weinig of geen extra bewerking mogelijk, omdat de snijvlakken goed glad zijn.

We gebruiken een precisie-waterstraalsnijmachine alleen voor onze titanium metalen platen/platen.Het spijt ons dat we geen snijwerkzaamheden uitvoeren voor door de klant geleverde metalen platen of platen.

De voordelen van waterstraalsnijden zijn onder meer:

• Geen door hitte aangetaste zone waar de snede is gemaakt
• Geen spanning toegevoegd aan het materiaal tijdens het snijproces
• Vermindering van secundaire bewerkingen door nauwkeurige snijtoleranties
• Vermindering van materiaalverbruik door minimale kerf en gebruik van nesting software
• Mogelijkheid om complexe onderdelen te snijden volgens Auto-CAD-tekeningen
• Waterstraalsnijden levert bijna netvormen op, wat onze klanten kostenbesparingen oplevert.

POLIJSTEN

Polijsten- Changsheng kan materiaal in gepolijste staat leveren.Mill supply titanium platen zullen altijd wat kleine krasjes hebben.Als u materialen zonder krassen nodig heeft, kunnen we het oppervlak volgens uw vereisten polijsten.

Sommige toepassingen, zoals architecturale items, vereisen dat materialen glanzend en gepolijst zijn voor esthetische doeleinden.We kunnen producten leveren in zeer gepolijste en gepolijste staat, vrij van krassen en lijnen.

Ons Team

Tot nu toe hebben we drie hoofdproductielijnen om titanium en titaniumlegeringen te maken.De twee zijn voor titaniummaterialen, inclusief titanium bar / smeedstukken, titanium plaatvoorraden, titanium buis / pijpfittingen enzovoort.De andere is voor op maat gemaakte machineonderdelen, bijvoorbeeld warmtewisselaar, radiator, auto-uitlaatpijp, titaniumfiets en titaniumelektrode enz. Voornamelijk voor Noord-Amerika, Zuidoost-Azië, Europa en Rusland.

 

Company introduction_副本

 

Wij pleiten voor en vervullen moderne managementgeesten voor het bedrijf.Ons kwaliteitsmanagementsysteem wordt strikt uitgevoerd in overeenstemming met ISO9001: 2000.Alle geëxporteerde producten worden gevolgd in internationale ASTM-normen, die de kwaliteit en levering van de producten effectief garanderen.

 

a1 a2

 

We beschikken over geavanceerde verwerkingstechnologie, nieuw ontwikkelde producten en wetenschappelijke culturele idealen. We hebben een onafhankelijke R&D-afdeling.In de buisproductielijn hebben we veel bereikt.Onze spintechnologie van grote naadloze buis is geavanceerd in China. We hebben een eigen patentcertificaat verworven.Onze Gr5-buisproductielijn is de top drie ter wereld.De productieapparatuur wordt ingevoerd vanuit Duitsland.

 

ISO英文_副本 专利_副本

 

We staan ​​erop om mensen en klanten op de eerste plaats te zetten, en nu doet het hele team zijn best om een ​​beter bedrijf op te bouwen met geavanceerde technologie, wetenschappelijk management, eersteklas talenten en een welvarende toekomst. We zullen onze uitstekende producten en wetenschappelijke service gebruiken, schouder om samen met onze echte vrienden een bredere internationale markt te verbreden.

“Ik moet veel meer moeite doen om dingen te doen die ik leuk vind.Ik moet weten dat er op deze weg veel moeilijkheden kunnen zijn.Ik zal niet opgeven, ik zal erop staan ​​​​om te gaan, en soms krijg ik niet wat ik wilde, het gewenste resultaat.Maar geloof alsjeblieft dat zelfs als je wordt geïrrigeerd op een onvruchtbaar land, er altijd een dag zal zijn waarop je zult bloeien als bloemen, dus zorg ervoor dat je je eraan houdt.

----- Aan alle Changsheng:

 

IMG_2581的副本

Laat een bericht achter