PL 1500 het Titanium Lap Joint Flanges 60 van GR1 GR2“ van de de leidingenstomp van ASME B16.5 het eind

Plaats van herkomst China
Merknaam CSTY2022
Certificering ISO9001
Modelnummer PL de flens van de Lassenplaat
Min. bestelaantal 1 stuk
Prijs $50.00 - $1,000.00/ Piece
Verpakking Details De uitvoer houten vakje pakket met metaalband om de verschepende brandkast en uw suggestieonthaal te
Levertijd 7~14 het werkdagen
Betalingscondities T/T, L/C
Levering vermogen 2000 stukken per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Rang Titanium Gr1, Gr2, Gr5, Gr12 Productnaam PL 1500 het Titanium Lap Joint Flanges 60 van GR1 GR2“ van de de leidingenstomp van ASME B16.5 het e
Sleutelwoorden titaniumgr1 GR2 Lap Joint flens Grootte 1/2 " ~ 60 " NB NPS 1/2 - NPS 24 (DN 10 - 2000)
Druk Class150~2500 Oppervlakte Opgepoetst, Ingelegd Zuur, heldere afwerking
Toepassing Chemische Verwerking, Olie en Gas, Marine Applications, de Ruimtevaartindustrie, Medische apparatuur Techniek Gesmeed, Gelast
Hoog licht

60“ Titanium Lap Joint Flanges

,

GR2 titanium Lap Joint Flanges

,

ASME B16.5 omwikkelt gezamenlijke pijpflenzen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

PL 1500 het Titanium Lap Joint Flanges 60 van GR1 GR2“ van de de leidingenstomp van ASME B16.5 het eind

Het titanium Lap Joint Flanges is een type van flens in leidingensystemen wordt gebruikt die gemakkelijke assemblage en demontage van de leidingencomponenten die vereisen. Lap Joint Flange bestaat uit twee delen: een stompeind en een steunende flens. Het stompeind is gelast aan de pijp, terwijl de steunende flens aan de flens van de aangrenzende pijp wordt vastgebout. De steunende flens kan van een verschillend materiaal worden gemaakt dan het stompeind, die flexibiliteit in materiële selectie verstrekken voor verschillende toepassingen.

Het titanium is een corrosiebestendig materiaal dat hoogte - sterkte - aan-gewichtsverhouding, biocompatibility, en weerstand tegen extreme temperaturen aanbiedt. Deze eigenschappen maken tot het een ideaal materiaal voor gebruik in leidingensystemen in de industrieën zoals ruimtevaart, chemische verwerking, en marine.

De drukclassificatie van 1500 psi wijst erop dat dit type van Lap Joint Flange een maximumdruk van 1500 psi kan weerstaan alvorens mislukking te ervaren. De grootte van 60 duim in diameter stelt voor dat dit type van Lap Joint Flange voor gebruik in de systemen van grote diameterleidingen geschikt is.

Specificatie van Lap Joint-flenzen

producten

Lap Joint-flenzen

Materiële Rang

Gr1 Gr2 Gr3 Gr4 GR5 Gr7 Gr9 Gr11

Certificatie

ISO9001: 2008 Alibaba.com Beoordeelde Leverancier

Norm

ANSI B16.5 ASTM B16.5 ASME B16.47 JIS B2220 DIN2627-2628
AWWA ASTM A182 EN ASME SA182

grootte

1/2 " ~ 60 " NB NPS 1/2 - NPS 24 (DN 10 - 2000)

Drukklasse

PN0.25~32Mpa

(DIN) PN6 PN10 PN16 PN25 HOEWEL PN250

150# 250# 300# 400# 500# 600# 900# 1500# 2500#

Techniek

Gesmeed en CNC bewerkt machinaal

Flensoppervlakte

FF RF TG RJ MFM

Types van Flenzen

De flens is een mechanische die component wordt gebruikt om twee pijpen of andere apparatuur samen aan te sluiten. Er zijn verscheidene die types van flenzen in leidingensystemen worden gebruikt, elk ontworpen voor een specifieke toepassing. Hier zijn een aantal van de gemeenschappelijkste types van flenzen:

1.Weld halsflens: Dit type van flens wordt vastgemaakt aan de pijp door te lassen en heeft een lange verminderde hub die versterking aan de verbinding verstrekt. De Flenzen van de lashals worden algemeen gebruikt in hoge druktoepassingen.

2.Slip-op Flens: Dit type van flens glijdt over het eind van de pijp en is op zijn plaats dan gelast. Misstap-op Flenzen zijn gemakkelijker zich te richten en te installeren dan andere types van flenzen, maar zij zijn niet als sterk en niet voor hoge druktoepassingen geadviseerd.

3.Blind flens: Dit type van flens wordt gebruikt aan het sluiten van het eind van een leidingensysteem. De blinde Flenzen worden algemeen gebruikt in situaties waar de toekomstige uitbreiding van het systeem wordt verwacht.

4.Socket lasflens: Dit type van flens is gelijkaardig aan misstap- van een flens voorziet, maar het heeft een in een nis gezet gebied dat de pijp om dan toelaat op zijn plaats worden opgenomen en worden gelast.

5. Lap Joint Flange: Dit type van flens bestaat uit twee delen: een stompeind en een steunende flens. Het stompeind is gelast aan de pijp, terwijl de steunende flens aan de flens van de aangrenzende pijp wordt vastgebout. Lap Joint Flanges wordt algemeen gebruikt in situaties waar het frequente ontmantelen en de assemblage van het leidingensysteem worden vereist.

Deze zijn enkel enkelen van de vele types van flenzen beschikbaar, elk met zijn eigen uniek ontwerp en toepassing. De keus van flenstype hangt van diverse factoren zoals de exploitatievoorwaarden, de druk, de temperatuur, en het materiaal van het leidingensysteem af.

PL 1500 het Titanium Lap Joint Flanges 60 van GR1 GR2“ van de de leidingenstomp van ASME B16.5 het eind 0

Toepassingsgeval van Titanium Lap Joint Flanges

Worden de gezamenlijke flenzen van de titaniumoverlapping algemeen gebruikt in diverse industrieën waar corrosie de weerstand, met hoge weerstand, en lichtgewichteigenschappen worden vereist. Hier zijn sommige toepassingsgevallen waar de gezamenlijke flenzen van de titaniumoverlapping worden gebruikt:

1. Chemische Verwerking: Worden de gezamenlijke flenzen van de titaniumoverlapping wijd gebruikt in chemische verwerkende industrie toe te schrijven aan hun uitstekende eigenschappen van de corrosieweerstand. Zij zijn geschikt om corrosieve chemische producten, zuren, en andere agressieve substanties te behandelen. Deze flenzen verzekeren een verbinding zonder lek en verstrekken duurzaamheid op lange termijn, die tot hen ideaal voor pijpleidingen, reactoren, en opslagtanks in chemische installaties maken.

2. Olie en Gas: De olie en gasindustrie behandelt vaak opwindende milieu's, met inbegrip van hoge temperaturen en corrosieve vloeistoffen. Worden de gezamenlijke flenzen van de titaniumoverlapping gebruikt in zeeplatforms, raffinaderijen, en pijpleidingen waar de weerstand tegen zeewater, ruwe olie, en andere koolwaterstoffen essentieel is. Zij bieden betrouwbare verbindingen voor kritieke componenten zoals kleppen, pompen, en warmtewisselaars aan.

3. Marine Applications: Vinden de gezamenlijke flenzen van de titaniumoverlapping uitgebreid gebruik in mariene toepassingen, zoals scheepsbouw en zeestructuren. Deze flenzen verstrekken uitstekende weerstand tegen zoutwatercorrosie, die in mariene milieu's essentieel is. Zij zijn aangewend in zeewater koelsystemen, ontziltingsinstallaties, en diverse mariene leidingensystemen.

4. Ruimtevaartindustrie: Hebben de gezamenlijke flenzen van de titaniumoverlapping in de ruimtevaartindustrie toe te schrijven aan hun lichtgewichtaard de voorkeur en hoog - sterkte - aan-gewichtsverhouding. Zij worden gebruikt in vliegtuigen en ruimtevaartuigtoepassingen, met inbegrip van brandstofsystemen, hydraulische systemen, en motorcomponenten. Het gebruik van de hulp van titaniumflenzen vermindert het algemene gewicht vliegtuigen, die tot betere brandstofefficiency leiden.

5. Medische apparatuur: Het titanium is biocompatibel, niet-toxisch, en bestand tegen lichamelijke vloeistoffen, makend het voor medische toepassingen geschikt. Worden de overlappings gezamenlijke die flenzen van titanium worden gemaakt gebruikt in medische apparatuur, zoals chirurgische instrumenten, implants, en prosthetics. Deze flenzen verzekeren een veilige verbinding en een betrouwbaarheid op lange termijn in kritieke medische apparaten.

6. Machtsgeneratie: Worden de gezamenlijke flenzen van de titaniumoverlapping gebruikt in de faciliteiten van de machtsgeneratie, vooral die gebruikend zeewater of corrosieve koelsystemen. Zij zijn aangewend in elektrische centrales, ontziltingsinstallaties, en nucleaire installaties waar de weerstand tegen corrosie en hoge temperaturen wordt vereist. Deze flenzen verstrekken een betrouwbare verbinding voor pijpen, kleppen, en warmtewisselaars in dergelijke veeleisende milieu's.

7. Automobiel en Rennende Industrie: Vinden de gezamenlijke flenzen van de titaniumoverlapping toepassing in de automobiel en rennende industrie, in het bijzonder in krachtige voertuigen. Zij worden gebruikt in uitlaatsystemen, turbocompressoren, en intercoolers toe te schrijven aan hun lichtgewicht en hittebestendige eigenschappen. De titaniumflenzen dragen tot betere prestaties en duurzaamheid bij in de extreme omstandigheden.

Dit zijn enkel een paar voorbeelden van de toepassingsgevallen voor de gezamenlijke flenzen van de titaniumoverlapping. Hun unieke combinatie eigenschappen maakt hen in de industrieën waardevol waar de corrosieweerstand, de sterkte, en de gewichtsvermindering kritieke factoren zijn.

Markering:  titanium Lap Joint Flange, de blinde flens van de titaniumpijp, titanium het door buizen leiden