SOFC (Solid Oxide Fuel Cell) & batterij-afstemmingsapparaat

April 27, 2023

SOFC (Stevig Oxyde Fuel Cell) behoort tot de derde generatie van brandstofcellen. Het is een alle-stevig chemisch apparaat van de machtsgeneratie dat direct de chemische energie die in brandstof en oxidizer wordt opgeslagen in stroom efficiënt en milieuvriendelijk bij middelgroot omzet en op hoge temperatuur. Het is één van de brandstofcellen met de hoogste theoretische energiedichtheid. Men gelooft wijd dat de cellen van de het membraanbrandstof van de protonuitwisseling (PEMFC) wijd in de toekomst zullen gebruikt worden.

Van de de vaste brandstofcel van SOFC omvatten de ondersteunende apparaten die door ons bedrijf worden geproduceerd de producten van de blaasbalgenreeks, zeer belangrijke reeksproducten, de reeks van de flensassemblage, thermokoppelreeks, het lassencomponenten van het bladmetaal, niet genormaliseerde het machinaal bewerken productenreeks. Het bedrijf keurt ingevoerde op nikkel-gebaseerde legeringsmaterialen goed, die op de reeks van het bedrijf tekeningen van het productontwerp, volgens klantenvereisten worden gebaseerd met het trekken van ontwerp en verwerking. Op basis van het verzekeren van de stabiele prestaties van grondstoffen, kunnen wij de technische vereisten ook verzekeren om componenten (zoals de zachtheidsvereisten van zeer belangrijke bars) te steunen, en met buitengewone het solderen en van het argonbooglassen technologie combineren om verwante ondersteunende apparaten te produceren, en volledige pre-sale, verkoop en de naverkoopdienst en technische ondersteuning verlenen.
laatste bedrijfsnieuws over SOFC (Solid Oxide Fuel Cell) & batterij-afstemmingsapparaat  0

Producten van de de barreeks van de hoge precisiesteun de vierkante zeer belangrijke
Specificaties 3*4 reeks, 4*6-reeks, 4.7*6-reeks
Dimensionale tolerantie ±0.01~0.03mm
Materiaal Inconel600 en andere hoge hittebestendige legering van de nikkelbasis
Andere Kan volgens klantentekeningen worden verwerkt

 

Diafragma/Dekkings de producten van de plaatreeks
Specificaties 0.4/0.8/1.0/2.0/4.0/6.0 blad
Tolerantie ±0.01~0.05mm
Materialen Inconel600 de hoge hittebestendige legering van de nikkelbasis
Andere Kan volgens klantentekeningen worden verwerkt


Markering: SOFC, SolidOxideFuelCell, PEMFC, protonexchangemembranefuelcells, blaasbalgen, thermokoppel, Housewears, PortableElectronics, Schepen, Vervoer